Zdravo jem

Hipokrat je dejal ˝Hrana naj bo zdravilo in zdravilo naj bo hrana.˝ S čimer se strinjamo saj vemo, da ima prehrana pomembno osrednjo vlogo za rast, razvoj ter dobro fizično pripravljenost posameznika. Trenutno živimo v svetu s hitrim tempom in nam zmanjkuje časa, želje, motivacije ter idej za zdrav uravnotežen obrok. Na delavnici boste skozi 4 skupinska srečanja in dva individualna posveta pridobili pomembne informacije o pomenu prehrane za zdravje ter znanja in veščine za izbiro zdravih živil v pestri ponudbi na trgovskih policah. Pridobili boste znanje o sestavljanju zdravih jedilnikov na enostaven način, ter napotke za postopno uvajanje sprememb v svoje prehranjevanje.

Kornelija Kitek

Vodja delavnice

03-746-24-51


dietetik.ckz@zd-sentjur.si

Ana Jakopin, dr. med., mag. diet.

03-746-24-50


dietetik1.ckz@zd-sentjur.si

Gibam se

Na delavnici boste pridobili oceno vaše telesne pripravljenosti ter znanje in veščine za ustrezno izvajanje različnih vrst telesne dejavnosti.

Eva Komplet, dipl. fizio.

03-746-24-51


fizioterapija.ckz@zd-sentjur.si

Zdravo hujšam

Na delavnici bomo govorili o spreminjanju prehranskih in gibalnih navad kot podpora v procesu hujšanja in vzdrževanju zdravega življenjskega sloga.

Jernej Gregurić, dipl.zn.

Vodja delavnice

03-746-24-50


dipl.zn.ckz@zd-sentjur.si

Občinski test hoje

Udeleženci boste pod strokovnim vodstvom opravili preizkus telesne pripravljenosti. Testiranje obsega izvedbo preizkusa hoje na 2km. Na podlagi vaših rezultatov vam bomo svetovali o ustrezni telesni dejavnosti za krepitev zdravja.

Anja Bukovšek, mag. kin.

03-746-24-50


kineziolog.ckz@zd-sentjur.si

Eva Komplet, dipl. fizio.

03-746-24-51


fizioterapija.ckz@zd-sentjur.si